Liftinterieurs Antwerpen

Liftinterieur Antwerpen

De vakbekwame liftprofessionals van Hawiro Lift Interieurdesign zijn met regelmaat te vinden in Antwerpen en omstreken voor het ontwerpen en realiseren van prachtige en bijzondere liftinterieurs.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Of u nu op zoek bent naar een moderne en luxe liftcabine of een robuust liftinterieur, de mogelijkheden zijn eindeloos bij Hawiro Liftinterieur Design. We bespreken uw wensen in een persoonlijk gesprek en zullen daarna een prachtig design voor uw liftcabine ontwerpen. Hierbij kunt u denken aan een liftinterieur met verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld glaspanelen, spiegels of marmer.

Prachtige designs

U kunt bij ons ook kiezen uit een aantal standaarddesigns. Deze liftinterieurs hebben wij altijd op voorraad zodat het het installatieproces een stuk sneller verloopt. Ook hebben deze standaarddesigns een prettiger prijskaartje. Natuurlijk kunnen wij uw liftinterieur er met deze standaarddesigns ook prachtig uit laten zien!

Neem vrijblijvend contact op

Zijn uw liftinterieurs in uw appartementengebouw of bedrijfspand in Antwerpen of in de omgeving van Antwerpen toe aan een renovatie of modernisering? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een gesprek.

Modern liftinterieur in Rvs en houtfineer in kantorencomplex in Antwerpen