Energiezuinige verlichting

Energiezuinige verlichting voor uw liftinterieur.

De verlichting in uw lift is een essentieel onderdeel van de beleving. De tijd dat energiezuinige ledverlichting "koud" aanvoelde ligt al even achter ons. De energiezuinige verlichting die door onze lifttechnici wordt gemonteerd geeft een warm gevoel en een luxe uitstraling. Daarnaast is deze verlichting vriendelijk voor het milieu en gaat veel langer mee dan conventionele verlichting, waardoor er minder vaak onderhoud noodzakelijk is.

In veel liften blijft de verlichting de hele dag branden. Het is mogelijk om met een volledig instelbare standbyschakeling ervoor te zorgen dat de verlichting (maar bijvoorbeeld ook de airconditioning en ventilatie) pas inschakelen zodra de deuren opengaan en alleen ingeschakeld blijven zolang de lift in gebruik is - en een instelbare tijd daarna.

De moderne ledverlichting van vandaag de dag biedt zeer veel mogelijkheden en is leverbaar in alle denkbare verschillende kleuren en kleurtemperaturen. Geef ook uw liftinterieur een luxe en warme uitstraling en vraag naar alle mogelijkheden op het gebied van energiezuinige verlichting.

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een passend advies over het opwaarderen van uw liften en liftinterieurs, niet alleen op het gebied van energiezuinige verlichting, maar ook op alle andere gebieden. Wij nodigen u uit elders op onze site te kijken voor wat we nog meer doen.

Energiezuinige ledverlichting met een luxe uitstraling