Liftinterieurs Eindhoven

Liftinterieur Eindhoven

Hawiro Lift Interieurdesign is vaak te vinden in Eindhoven om schitterende liftinterieurs te verwezenlijken. Een liftinterieur is belangrijk bij de beleving die een gebruiker heeft van een gebouw. Wij zorgen ervoor dat uw lift een goede eerste indruk achterlaat bij uw bezoekers!

De mogelijkheden zijn eindeloos

Of u nu op zoek bent naar een luxe liftcabine of een liftinterieur met architectonisch ontwerp, bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos! In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen en wij zullen daarna met een mooi ontwerp komen. U kunt hierbij denken aan een liftinterieur met verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld houtfineer, glaspanelen, spiegels of marmer.

Naast het uiterlijk van uw liftinterieur is het natuurlijk ook van belang om het over energiezuinigheid en veiligheid te hebben. Samen zullen wij bepalen wat voor u de mogelijkheden zijn.

Duidelijke afspraken

Uw liftkooi in Eindhoven wordt door ons nauwkeurig ingemeten zodat wij in onze eigen werkplaats de benodigde materialen met uiterste precizie kunnen produceren. Na de productie voeren wij de benodigde kwaliteitscontroles uit en daarna is het tijd voor de montage. Van te voren zullen wij duidelijke afspraken met u maken wat betreft de planning, wij willen natuurlijk zo min mogelijk overlast voor de liftgebruikers veroorzaken. Mocht u meerdere liften hebben, dan zullen deze vanzelfsprekend niet allemaal tegelijk buiten bedrijf zijn, zodat u zo min mogelijk last van de montage heeft.

Deelvervanging

Onze gecertificeerde vaklieden kunnen ook voor u uw liftinterieur deels vervangen, in plaats van het geheel te vernieuwen. Vertoont uw lift bijvoorbeeld sporen van slijtage, verhuisschade of vandalisme, dan kunnen wij dit voor u herstellen. Ook is het mogelijk uw liftinterieur in Eindhoven te moderniseren, door bijvoorbeeld een zitbank of leuning aan te brengen. Denkt u erover uw lift energiezuiniger of veiliger te maken? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs in Eindhoven!

Modern liftinterieur met Rvs knoppenpaneel en display in Eindhoven