Liftmodernisering Den Haag

Liftmodernisering in Den Haag

De vaklieden van Hawiro zijn regelmatig te vinden in Den Haag en omstreken voor het realiseren van de mooiste en meest praktische liftinterieurs. Een liftinterieur is een belangrijk element voor de beleving van een gebruiker of bezoeker van het gebouw.

Uw liften in Den Haag in vertrouwde handen

In elke situatie, hoe ongewoon of lastig ook, zijn wij in staat om een prachtig en passend interieur te realiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een luxe uitstraling met natuursteen en messing tot strakke en tijdloze liftontwerpen, bij onze liftprofessionals zijn uw liften in Den Haag in vertrouwde handen.

Liftinstallaties nooit langer dan noodzakelijk buiten bedrijf

Vooraf bespreken we met u alle wensen en mogelijkheden om te komen tot het ultieme liftontwerp, passend binnen uw budget. Na een kort werkvoorbereidingstraject waarin o.a. alles zeer nauwkeurig wordt ingemeten, worden alle benodigde materialen en elementen in onze eigen werkplaats met grote precizie geproduceerd. Na de benodigde kwaliteitscontroles worden de materialen ingeladen om vervolgens bij u op locatie in Den Haag de liftkooi te bekleden. Omdat de elementen in onze eigen werkplaats worden vervaardigd, betekent dit dat uw liften niet langer dan strict noodzakelijk buiten bedrijf zullen zijn.

Vooraf maken we in overleg met u een strakke, realistische planning, zodat u precies weet op welke momenten uw lift niet beschikbaar zal zijn. Als het gaat om meerdere liftinstallaties, zorgen we er uiteraard voor dat nooit alle liften gelijktijdig buiten bedrijf zullen zijn!

Hawiro realiseert liftinterieurs in heel Nederland en ook steeds vaker België. In de regio Den Haag zijn al vele projecten door ons opgeleverd. Denk daarbij aan de grote kantoorcomplexen in Den Haag, maar ook voor kleinere liftinstallaties in Den Haag komen we graag bij u langs!

Modernisering liftinterieur Den Haag