Liftinterieurs Brabant

Prachtig nieuw liftinterieur in Brabant

De vakkundige medewerkers van Hawiro Lift Interieurdesign zijn met regelmaat te vinden in Brabant voor het professioneel ontwerpen en realiseren van prachtige liftinterieurs in allerlei gebouwen.

Transparante communicatie, heldere afspraken

Bent u op zoek naar een nieuw liftinterieur voor uw kantoorgebouw, onderwijsinstelling of appartementencomplex? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ook zijn wij er voor u als uw al bestaande liftcabine een kleine aanpassing nodig heeft. Zo kunnen wij uw lift bijvoorbeeld energiezuiniger maken of er moderner uit laten zien. Bij het moderniseren van uw lift gaan wij samen met u aan de slag om het beste resultaat te behalen. Past een moderne uitstraling of juist een klassieke uitstraling het beste bij uw gebouw? De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor uw liftinterieur bespreken wij vooraf wat uw wensen zijn, en zullen wij een mooi design creëren. Uw lift kan mooi worden afgewerkt met bijvoorbeeld een marmeren vloer, mooie spiegels of een houtfineerafwerking. U kunt uw lift met een gerust hart aan onze liftprofessionals overlaten.

Zo min mogelijk overlast

Onze gecertificeerde vaklieden bespreken vooraf tot in detail met u wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is. Zo kunnen we tot het perfecte liftinterieur komen dat binnen uw budget past. Hierna gaan wij aan de slag om alles nauwkeurig in te meten. Alle materialen en elementen produceren wij op onze eigen werkplaats, waardoor uw lift zo kort mogelijk buiten bedrijf is en wij zo min mogelijk overlast veroorzaken. Voordat wij het nieuwe liftinterieur komen installeren in uw gebouw, maken we in overleg met u een duidelijke planning en zoeken we het beste moment uit voor de werkzaamheden, zodat u precies weet wanneer uw lift weer beschikbaar is. Bij ons kunt u rekenen op duidelijke en open communicatie!

Voor alle grote of kleine liftinterieurprojecten in Brabant

Hebben de liften in uw bedrijfspand of appartementencomplex in Noord-Brabant een makeover nodig of een compleet nieuw design van de liftinterieurs? Hoe grootschalig of klein en specifiek ook, aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. De mensen van Hawiro komen graag bij u langs in Brabant!

Rustieke, klassieke houten liftvloer in een verzorgingstehuis in Brabant