Nieuw liftinterieur Rotterdam

Nieuw liftinterieur in Rotterdam

De liftprofessionals van Hawiro Lift Interieurdesign zijn vaak te vinden in Rotterdam en omstreken voor het ontwerpen en realiseren van bijzondere en soms ook spectaculaire liftinterieurs.

Regelmatig worden we ingeschakeld door VVE's, maar ook werken we samen met architectenarchitectenbureaus en projectontwikkelaars, niet alleen vanwege onze kennis en kunde op het gebied van liftinterieurs, maar ook vanwege onze transparante en open communicatie. Wij nemen al uw zorgen op het gebied van uw liften uit handen. Vooraf bespreken we tot in detail met u wat de mogelijkheden zijn om te komen tot het perfecte liftinterieur. Bij ons geldt: Geen verrassingen achteraf. Dit zorgt voor ons ook voor continuïteit in ons werk. Wij weten als geen ander dat een tevreden klant betekent een goede relatie voor vele jaren.

Naast maatwerk op elk vlak, kunt u bij ons ook kiezen uit een aantal standaarddesigns. Deze hebben wij altijd op voorraad en hebben een nog iets prettiger prijskaartje. Ook met onze standaarddesigns kunnen wij uw liftinterieur er spectaculair uit laten zien. Vraag naar de mogelijkheden!

Zijn uw liftinterieurs in uw bedrijfspand, kantoorgebouw of appartementengebouw in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam toe aan een grondige renovatie of modernisering, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een inventarisatie en advies.

Nieuw liftinterieur Rotterdam