Wrappen van liften en liftdeuren

Uw lift laten wrappenAdembenemend mooi.

Wilt u en durft u echt iets heel bijzonders te laten maken van uw liften, denk dan eens aan het wrappen of bestickeren van uw liften. De mogelijkheden bij het wrappen of beplakken van liftinterieurs, liftdeuren en liftomkappingen zijn werkelijk onbegrensd. Het is mogelijk om precies die ontwerpen te kiezen die passen bij de uitstraling en sfeer van uw bedrijf of de diensten die u biedt.

Het wrappen of bestickeren van liftomkappingen en liftdeuren kan een compleet andere beleving en gevoel teweeg brengen. Dit kan o.a. belangrijk zijn in ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Hoe belangrijk is het niet dat bewoners van verpleeghuizen en verzorgingshuizen zich prettig en op hun gemak voelen? Hetzelfde geldt ook voor de patiënten (soms nog kinderen) van een ziekenhuis.

Maar ook voor bedrijven en kantoren of onderwijsinstellingen zal een gevoel belangrijk zijn. Is uw bedrijf "groen", dan kan een natuurlijk design van uw liften ertoe bijdragen het groene gevoel over te brengen op uw klanten en bezoekers.

Uiteraard is het ook mogelijk om het liftinterieur te bestickeren.

Wrappen van een lift van een hotel in Middelburg

Onze vakkundige liftinterieurspecialisten hebben bij een bekend hotel in Middelburg de liftomkappingen bestickerd. In overleg met de klant is gekozen voor een geborsteld motief. Omdat het hier ging om liften die zeer druk gebruikt worden en de hotelgasten zo min mogelijk hinder mochten ondervinden, is er gekozen voor het wrappen / bestickeren van de liften. Bij het schilderen van liften is het altijd zo dat een lift minimaal 24 uur buiten bedrijf is, om de verf te laten drogen. Wrappen of bestickeren kent dat nadeel niet. Na afronding van de werkzaamheden, kan de lift direct weer in bedrijf worden genomen. De tijd dat de liften van dit hotel buiten bedrijf waren, is dan ook tot een minimum beperkt gebleven.

Niet alleen de beperking van de overlast was voor de hoteldirectie reden te kiezen voor het wrappen van de liften, maar ook de grotere mogelijkheden tot het aanpassen van de uitstraling speelde een belangrijke rol.

 

Inspiratie nodig?

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken.

Het wrappen van uw lift geeft een adembenemend resultaat

 

Deel ons