Liftinterieurs onderwijsinstellingen

Robuuste liftinterieurs voor onderwijsinstellingen

Onze liftspecialisten zijn ook vaak te vinden in onderwijsinstellingen. Bijna iedere middelbare school, hogeschool, universiteit of andere onderwijsinstelling heeft wel één of meerdere liften. Deze liften bepalen mede de sfeer en het gevoel die de onderwijsinstelling geeft.

Hoewel uiteraard de kwaliteit van het onderwijs in de meeste gevallen voorop staat bij het bepalen van de keuze voor ouders en toekomstige leerlingen en studenten, blijkt ook dat de sfeer en het gevoel van de onderwijsinstelling in kwestie kunnen bijdragen aan het bepalen van de uiteindelijke keuze.

Laat u inspireren en adviseren door de vaklieden van Hawiro bij het aanpasssen of vervangen van het liftinterieur in uw onderwijsinstelling. Wij kunnen samen met u bepalen welke sfeer en uitstraling het liftinterieur moet hebben om te passen bij de universiteit, hogeschool of scholengemeenschap. En dat hoeft niet per se in egale kleurcombinaties.

Naast het fraaie en passende uiterlijk van het interieur, zorgen wij er ook voor dat het liftinterieur tegen een stootje kan - geen overbodige luxe bij de meeste onderwijsinstellingen. Verder is het vanzelfsprekend mogelijk om camerabewaking te installeren.

Neemt u vandaag nog contact op met ons. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor inspiratie en advies.

Liftinterieur voor universiteit, hogeschool, scholengemeenschap of andere onderwijsinstelling